Uw specialist voor Rookkanalen en Sfeerhaarden

Aanvraag offerte

Klantenservice

 

Een greep uit de vele prachtige reacties van onze tevreden klanten!

    Referenties (62) Werkspot
  • houtkachel plaatsen  | Dhr. , Utrecht Houtkachel is snel en vakkundig geplaatst en ziet er goed  uit..rotzooi ook netjes opgeruimd. Het maken van een afspraak zou wat vlotter mogen, maar al met al heel blij  met geinstalleerde kachel 

  • Rookkanaal aanleggen voor houtkachel  | Dhr. Hoogland, Oost West en Middelbeers Uitstekende vakmensen. Werk snel en goed uitgevoerd. Goed overleg tijdens uitvoering opdracht. Byzonder plezierige vakmannen. Ruitje van houtkachel is ter plekke gemonteerd en nieuwe raampjes kostenloos besteld. Een kleine opmerking........in opdrachtbevestiging stond dat werk op 3-2 zou worden uitgevoerd.........Op 2-2 stonden de mannen op de stoep. Voor ons gelukkig geen probleem en de kachel brandde reeds een dag eerder dan verwacht :-) 

  • AANLEGGEN VAN EEN ROOKKANAAL T.B.V. EEN HOUTKACHEL | Dhr. Ansems, Weert Een professioneel bedrijf dat met liefde het rookkanaal gemaakt heeft en de kachel geplaatst heeft. Maakte alles na het werk netjes schoon. Ze werken hard en nauwkeurig. zijn al hun afspraken correct na gekomen. Zeker aan te bevelen 

  • RVS dubbelwandige flex schoorsteenslang plaatsen in bestaand rookkanaal  Prima werk geleverd. Snel een afspraak, opt tijd, bellen even voordat ze komen. Prettige mensen, goed besproken wat er gaat gebeuren, geen overbodige werkzaamheden. Werken schoon. Schoorsteen snel en netjes geplaats, vertellen wat ze doen en gedaan hebben. Kachel netjes aangesloten en de tijd genomen voor uitleg. Ze hebben ook nog de vloerplaat op maat gemaakt en enpassant nog even aangegeven dat het dak er netjes bij ligt. "Als u gaat stoken moet u zorg dat kachel even schoon is, ansers brandt het in, zal ik het even voor u doen". Allemaal voor de afgesproken prijs en factuur en garantiebewijs axhtergelaten. Prijs was een lager dan de concurrenten. Werk om trots op te zijn. Helemaal tevreden.

  • Rookkanaal plaatsen 09-01-16 | Dhr. Mullenders, Almere Goede vakmensen die goed werk afleveren. Afspraken keurig nagekomen. 09-01-16 J & F Technieken schrijft: Bedankt voor uw leuke reactie en wat een leuke foto's. Bedankt voor de samenwerking 

  • Rookkanaal pijp + houtkachel monteren 24-12-15 | Dhr. de Geus, 's-Gravenhage De kachel brandt inmiddels heerlijk. Het rookkanaal is goed aangelegd, door hele vriendelijke mensen, echter.... De aanloop verliep stroef. Een duidelijke opdrachtbevestiging heb ik niet gekregen terwijl ik er wel om had gevraagd. Zelfs na telefonisch contact geen opdracht bevestiging. Mijn vraag hoe de betaling plaats ging vinden, factuur, of contact, werd ook niet beantwoord. Gevraagd om een omschrijving van de werkzaamheden en een lijst van materialen die ze dachten te gaan gebruiken. Ook hier geen reactie op. De avond voordat de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden, een mail dat ze de volgende dag, een zaterdag, niet konden komen. de"materialen waren niet binnen". Vaag verhaal. Uiteindelijk de maandag wel gekomen. Blijkbaar moest er contact afgerekend worden.

  • Flexibel rookkanaal door bestaand kanaal trekken, schoorsteen op dak plaatsen 03-12-15 | Dhr. van Gorp, Utrecht Zeer tevreden, mooi resultaat en een scherpe prijs. Vriendelijke vaklui en duidelijke communicatie en afspraken. Echte aanrader

  • Installeren van houtkachel 23-11-15 | Mevr. Evers Pyza, Amsterdam Afgelopen vrijdag hebben wij een Prity houtkachel laten aansluiten door J & F Technieken. Bij het maken van de afspraak kwamen er van onze kant tot 2 keer toe wat dingen tussen maar Jenny kon telkens weer op korte termijn voor een afspraak zorgen. Toen het uiteindelijk zo ver was hebben de broers mij goed geholpen met de precieze plaatsing bepalen, het rookkanaal was vlot voor elkaar en ze hebben al mijn vragen duidelijk beantwoord waarbij ze netjes alles hebben opgeruimd en de kachel stookklaar gemaakt waarna we samen de eerste keer de kachel aanstaken. Zeker aan te raden! 

  • Houtkachel plaatsen 03-11-15 | Dhr. Jelgersma, Hilversum Aardige jongens en goed werk verricht!!!

  • Plaatsen flexibele pijp in schoorsteen en afwerken. 02-11-15 Goed. Lastige klus prima opgelost. Aardige proffesionals met oog voor de klant.

  • plaatsen van een kachel met pijp/ geen rookkanaal aanwezig 22-10-15 | Mevr. Barents, Venray Vanmorgen vroeg begonnen en super werk geleverd! zeer nette vaklui

  • Kachelpijp ~7m (11cm diameter) verwijderen uit gemetselt rookkanaal 13-10-15 | Dhr. van Bruggen, Zwolle De mannen waren mooi vroeg bij ons en hebben de klus keurig en supersnel geklaard! Erg tevreden!!

  • Plaatsen houtkachel, en rookkanaal monteren 12-10-15 | Mevr. Ruijzing, Oudenbosch Goed betrouwbaar snel, en netjes! Doen wat ze beloven en op tijd!

  • Vervangen loodwerk rondom schoorsteen 06-10-15 | Dhr. koc, Hilversum Een fijne vakman die zijn afspraken nakomt.

  • Schoorsteenvegen 24-09-15 | Dhr. Frijhoff, Bergschenhoek Prima werk uitgevoerd voor een mooie prijs. Op afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden 

  • openhaard aansluiten in bungalow. 24-09-15 | Dhr. Drost, Harderwijk Zeer goed. ze reageerde snel en duidelijk. het plaatsen van het rookkanaal ging ook vlot en soepel. Goede samenwerking en netjes schoongemaakt. En alles voor een schappelijke prijs. Zeker aanrader.

  • Vervangen van een stuk daklood en reparatie van het metselwerk er om heen 18-09-15 | Mevr. de waal, Utrecht De klus is snel en vakkundig uitgevoerd voor een goed prijs. Ze konden gelukkig heel snel komen om het daklood te repareren. Vriendelijke mensen en van vele markten thuis. Zeker een aanrader.

  • Rookgasafvoer voorzien van manchet 14-09-15 | Dhr. Presser, Spijkenisse Ik heb een hele positieve ervaring met J&F Technieken. Zij wisten gelijk waar de kneep zat aan de hand van twee fotootjes die ik had gestuurd. De lekkende rookgasafvoer op ons dak was binnen no-time gerepereerd. Zij wisten precies wat te doen en hebben dit vakkundig uitgevoerd. Mijn complimenten!!

  • Opnieuw voegen schoorsteen 13-09-15 | Mevr. van schaijk, Goirle Twee maanden geleden zijn ze paar uurtjes geweest. Een halve schoorsteen uitgesleten om vervolgens weg te gaan.... zouden de in hele straat de schoorstenen voorzien van nieuwe voegen. Krijg ze met geen mogelijkheid te pakken. ..Dus vandaar via deze weg. Wil je me aub even bellen? Zoude fijn zijn als je de klus afmaakt voor ik dadellijk waterschade krijg via mijn open schoorsteen. 

  • Slopen van woonwagen 06-09-15 | Dhr. aerts, Oud-vossemeer De mannen van J&F hebben perfect werk afgeleverd, zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

  • Schoorsteen verwijderen op dak en pannendak weer dichtmaken 02-09-15 De klus is in een raptempo geklaard! Keurig nette vakmensen. Alles keurig volgens opdracht uitgevoerd. Na de stortbuien bleek ook alles waterdicht, wel zo prettig. Enige wat een beetje rommelig verliep was de planning (o.a. door ziekte), maar uiteindelijk daar hebben ze dus alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.

  • Renoveren 6 m. schoorsteen met RVS binnenpijp en nisbus plaatsen 11-08-15 | Dhr. Verweij, Oosterhout Opdracht keurig uitgevoerd, nette mensen, goed advies over onderhoud aan de schoorsteen gekregen.

  • Weghalen spiegelwand en letters op muur 06-08-15 Prima en snel afgehandeld.

  • Installatie houtkachel Morsø op bestaand rookkanaal 13-07-15 Het traject rondom het plannen van een afspraak verliep wat rommelig, de uitvoering was daarentegen snel, opgeruimd en goed. Opvolging/afhandeling dan weer wat minder; we wachten nog altijd op het beloofde certificaat tbv de verzekering. 18-07-15 J & F Technieken schrijft: Beste mevrouw, De factuur die wij hebben achter gelaten dient u te bewaren voor de verzekeringsmaatschappij en is ook uw garantie bewijs. Mijn excuses voor het plannen. Bedankt voor de samenwerking

  • rookkanaal boren incl. stook gereed opleveren + afwerken 26-03-15 | Dhr. notenboom, Piershil mijn eerste opdracht geplaatst op werkspot kreeg 3 aanbiedingen de aanbieding van J&F technieken is het geworden en wel om de volgende redenen kreeg een aanbieding met een vaste prijs en de vermelding erbij als er meer materialen werden gebruikt wat deze aan meerprijs waren goed contact gehad met jenny vos wat mij aansprak bij de reviews van J&F technieken dat ze als het mis gaat ook niet verbloemen en de review gewoon plaatsen en het proberen op te lossen """"bij andere gaat er waarschijnlijk nooit wat mis ik geloof dat niet

  • Nokvorsten vast leggen 11-03-15 | Dhr. Mollet, Vleuten Wederom J&F laten doen en dik tevreden. Net klaar en is heel snel gedaan. Ik moet nog even wachten of het er nog op ligt na een storm maar dat vertrouw ik wel. Ik durf zelf het dak niet op en dus kan ik het niet controleren maar vanaf beneden ziet het er weer goed uit!! Ze hebben het handig gecombineerd met de kachel aansluiten en dan is het feit dat ze van wat verder moeten komen rendabel. Prijstechnisch netjes binnen de afspraken en budget. 

  • Rookkanaal plaatsen dubbelwandig 7 meter 11-03-15 | Dhr. Mollet, Vleuten Geweldig! 2 broers goed op elkaar ingewerkt en zijn supersnel. Kanaal is getrokken ineen ochtendje, paar weken later (op mijn verzoek) terug gekomen en de inbouwhaard aangesloten. Ik kan niet voorspellen of het goed blijft natuurlijk, maar een review over een jaar is ook niet handig. Voor nu ziet het er prima uit, kanaal zit, kachel brand lekker en trekt goed!! Ze hebben enorm geholpen en denken mee over andere klussen. (inmiddels hebben ze ook de nokvorsten gedaan). Geen fout woord, aardige lui en ik vind de prijs na veel vergelijk ook erg scherp.

  • Uitdiepen en afmetselen schoorsteen voor aansluiting kachel 09-03-15 | Dhr. Doekes, Amsterdam Aardige mannen. Vakwerk. Niet aangegeven dat de prijs exl BTW was, dat kan beter. Verder tevreden.

  • Rookkanaal aanleggen 10-02-15 | Dhr. Scheurwater, Lekkerkerk Heel goed. Ze hebben alles naar wens uitgevoerd.

  • Houtkachel aansluiten op bestaande schoorsteen 06-02-15 | Dhr. Roos, Delft Maandag klus geplaatst, vrijdag uitgevoerd. Niets op aan te merken. Het waren eigenlijk twee klussen: de eerste was een houtkachel aansluiten met materiaal dat ik al in huis had. Dat was niet ingewikkeld en werd keurig uitgevoerd. Daarnaast hadden we een advies van een ander bedrijf om bovenin de schoorsteen een pijp te metselen. Daar had ik met J & F deze week ook al een (prijs) afspraak over gemaakt. Toen een van de mannen op het dak gekeken had, vertelde hij dat dit niet nodig was. Hij legde ook duidelijk uit waarom dit zelfs een dure en verkeerde oplossing was. Dat vond ik erg eerlijk, hij had ook gewoon de klus kunnen doen en geld kunnen vangen. Hij adviseerde om af te wachten en te kijken of we binnen rook zouden ruiken. Zo niet, dan hoefde er niets te gebeuren.

  • Schoorsteen repareren 02-02-15 | Mevr. ojers, Purmerend prima ben heel tevreden is keurig gewerkt. Hartelijk dank

  • Bocht in bestaande houtkachelafvoer op begane grond plaatsen. (bij kachel) 02-02-15 | Dhr. Visser, Barendrecht Mijn ervaring met J & F Technieken is goed. Wel is er een en ander mis gegaan na goedkeuring opdracht, wat uiteindelijk wel weer is goed gekomen. De afstemming m.b.t. de planning had wel iets beter gekund; er was een dag gepland en het tijdstip zou nog doorgegeven worden. Uiteindelijk werd het een andere dag omdat men aannam dat er nog een dag gepland moest worden waardoor ik een dag voor niets thuis heb zitten afwachten. Verder week de kleur van het materiaal af van wat er besteld was, zwart i.p.v. antraciet! Dit is uiteindelijk netjes opgelost door 

  • aansluiten allesbrander in bestaande schacht 29-12-14 | Dhr. Delwell, Rotterdam Op 22-12-14 zijn de twee heren van de JJ&f Groep langs geweest om onze houtkachel aan te sluiten. Netjes op tijd en met een goed humeur is na een kop koffie alles op een perfecte manier aangesloten. En vertrokken pas toen de haard brandde. Omdat ik een iets te klein ruitje micaglas had gekocht sturen ze ook nog eens een passend stukje glas op. Eindconclusie is dat de JJ&F groep netjes en snel vakwerk afgeleverd en wij daardoor deze winter lekker warm zitten. 

  • Aansluiten en ophangen houtkachel 28-11-14 | Dhr. Rijneker, Almere Snelle reactie, snel afspraak gemaakt en keurig op tijd met het werk begonnen. Twee vriendelijke monteurs hebben de klus heel snel geklaard en mij met een brandende kachel achtergelaten. Er is netjes en schoon gewerkt. Er was wat improvisatie nodig om alles zo op te hangen als ik dat wilde, maar dat is zonder problemen gedaan. Op voorhand vond ik het veel geld voor de werkzaamheden, achteraf vind ik dat nog steeds. Om die reden een 5 bij prijs/kwaliteit, waarbij de 5 bepaald wordt door de prijs en niet door de kwaliteit. En ik ben een tevreden klant. 

  • herstellen rookkanaal voor houtkachels 15-11-14 | Mevr. Rechterschot, Rotterdam Goed en snel werk afgeleverd!

  • Houtkachel aansluiten op rookkanaal. 30-10-14 | Dhr. Moll, 's-gravenhage Prima ervaring, werken netjes en vlot. Leggen uit wat ze willen gaan doen. Hebben nieuw rookkanaal aangelegd en kachel aangesloten. Gingen weg nadat kachel was aangestoken en goed brande.

  • verwijderen ingebouwde kachel & verankeren schouw tbv plaatsing stand alone houtkachel 28-10-14 Prima! Ze kwamen binnen een week langs en de week erop was de klus geklaard. Ze gaan zorgvuldig te werk, bieden aanvullende diensten waar nodig, denken mee, kortom zeer naar tevredenheid uitgevoerd.

  • Plaatsen en aansluiten houtkachel. 06-10-14 | Mevr. roosenburg, Zoetermeer Spontane en ervaren mannen, hard doorwerkend, meedenkend, eerlijk (bleek geen nieuw lood nodig te zijn op het dak, behalve nieuwe kit). Vlotte, duidelijke communicatie vooraf en snelle beschikbaarheid. Aan te raden!!!

  • Houtkachel aansluiten op afvoerkanaal 06-10-14 Ik ben tot nu toe tevreden, de kachel heeft nog niet gebrand en het rookkanaal is na plaatsing ook niet getest. Wel hebben de medewerkers een goede oplossing voor de aansluiting gevonden waar een bocht van 90 graden niet mooi is.

  • Nieuw rookkanaal voor houtkachel 02-10-14 | Dhr. Alderliesten, Hank Aanvankelijk heel aardig contact (met Jenny) maar daags na de (halfbakken) oplevering begon de ellende... Telefonisch zeer slecht bereikbaar (uiteindelijk nam ze de telefoon helemaal niet meer op en op mail werd ook niet meer gereageerd) totdat ik afgelopen zaterdagavond door een (half dronken?) medewerker gebeld werd, een scheldpartij was het gevolg, uiteindelijk zelfs resulterend in een regerechte bedreiging (gelukkig het gesprek opgenomen dus dit gaat zeker nog een staartje krijgen). Wat wil het geval, het gat is verkeerd geboord Lees meer
    27-10-14 J & F Technieken schrijft: Helaas heb je ook weleens te maken met ontevreden klanten. Er is bij deze klant idd verkeerd geboord, dit wist hij meteen vanaf het begin toen onze mensen daar nog waren. Toen was het geen probleem er zou toch een nieuw plafond in komen. We hebben later meerdere malen telefonisch contact gehad ( alleen in de periode van de herfst vakantie waren wij erg slecht te bereiken) we hebben aangeboden om er een vierkante rozet te plaatsen wat het verder zou afdichten, we hebben aangeboden dit met een brandwerende plaat op te lossen. Dit was allemaal niet mogelijk toen hebben we ter compensatie 50 euro geboden. Nee deze klant wil graag een nieuw plafond en dat gaan wij niet betalen. Verder vind ik het erg fijn dat hij telefoongesprekken op neemt dan hoeven wij het verhaal niet nog eens te vertellen. En kan iedereen dat wij het alleen maar wilde oplossen met deze klant. Jammer dat het zo moet lopen de heer Alderliesten. Maar eerlijkheid duurt het langst.

  • flexpijp aanbrengen 21-08-14 Snelle actie! Drie dagen na offerte succesvol en snel uitgevoerd. Reactie toevoegen • nokvorsten herstellen 11-08-14 | Dhr. Nijpels, Halsteren Afgesproken werk uitgevoerd + wat extra werk met bijbetaling.

  • Kachelpijp plaatsen tevens door dak 04-02-14 | Mevr. Begemann, Utrecht Snelle communicatie, op korte termijn mogelijk de werkzaamheden uit te voeren. Toen de mannen langskwamen om de kachelpijp te plaatsen bleek dat de situatie toch anders was dan gedacht, zij hadden op dat moment niet de juiste materialen bij zich en moesten dus een andere keer terugkomen. Dit was geen enkel probleem, de volgende ochtend stonden zij alsnog paraat met al het benodigde materiaal en de kachelpijp was binnen no-time geplaatst. Het was ook geen enkel probleem om de kachelpijp antraciet te spuiten. Vriendelijke, harde werkers die met je meedenken. Nogmaals zeer bedankt!

  • Aluminium pijp door bestaande schoorsteen plaatsten 30-12-13 | Mevr. Van Dorp, Leusden Wij hebben deze eerste opdracht via werkspot met een goed gevoel ervaren. Dit bedrijf is keurig hun afspraken nagekomen en dacht mee met ons budget :-) De mannen die kwamen voor het plaatsen waren erg vriendelijk en deden hun werk netjes er werd rekening gehouden met de vloer door deze af te dekken en het grove Vuil werd netjes opgeruimd. Omdat de klus niet in een keer afgemaakt kon worden zijn ze een week later terug gekomen om het netjes af te maken en lieten ze een heerlijk brandend kacheltje achter!

  • Houtkachel aansluiten en inspectie rookkanaal 23-11-13 | Mevr. Harlaar, Haarlem Het aansluiten van onze houtkachel bleek nog een hele klus te zijn door de vreemde vorm van onze bestaande rookkanaal. De heren hebben er een hoop werk aan gehad maar hebben ontzettend goed en netjes werk geleverd. Het zijn eerlijke en betrouwbare mensen en wij raden ze dan ook bij iedereen aan! Reactie toevoegen • Aanleggen rookkanaal 28-01-13 | Mevr. van Hulten, Helvoirt zeer fijne ervaring gehad, aanrader!

  • aanbrengen rvs rookkanaal ø 200 19-11-12 | Dhr. vasen, Eindhoven de jongens hebben goed werk geleverd . zijn de afspraak netjes na gekomen.

  • Plaatsen pelltkachel 09-11-12 | Dhr. Negerman, Roosendaal Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Werken netjes en denken goed mee. Hebben bij mij een afvoer geplaatst voor mijn pelletkachel en keurig in een antraciet kleur gespoten. Zijn nog een keer extra moeten terugkomen, daar er een stuk afvoer niet aanwezig was.(mijn schuld)

  • Rookkanaal aanleggen tbv losstaande houtkachel 05-09-12 | Mevr. Leimuiden, Leimuiden Na de installatie van het rookkanaal door J&F Technieken uit Rosmalen blijkt dat niet alle materialen die op de offerte stonden bij de installatie gebruikt zijn. Zo is er bij installatie 1,5 meter minder dubbelwandig rookkanaal, geen muurbeugels en een geen dakbevestigingsbeugel gebruikt dan op de offerte stond aangegeven. Deze materialen stonden wel op de offerte die volledig betaald is. Door het ontbreken van muurbeugels kan je een lengte van 3 meter rookkanaal zonder beugels heen en weer zwiepen (erg gevaarlijk). Het complete rookkanaal rust enkel op 2 verdiepingssteuningen. Doordat er te weinig meter rookkanaal is gebruikt steekt deze niet boven de nok van ons dak uit, hierdoor hebben we een slecht werkend rookkanaal (geen trek). Bij een matige wind (ZW) op het dakvlak waar…
    06-09-12 J & F Technieken schrijft: Erg jammer en vervelend dat mensen zo'n verhaal kunnen schrijven. Wij hebben idd bij deze mensen gewerkt en alles in overleg, alle materialen gebruikt behalve de muurbeugels en het rookkanaal werkte voor dat wij zijn weggegaan. Omdat deze mensen last hebben van valwind kregen ze toch rook terug de woonkamer in. Dit zouden wij oplossen door het rookkanaal te verlengen, ook dat hadden wij vooraf aangegeven dat dat misschien nodig zou zijn. We zouden het eerst aankijken, waarvoor hun akkoord waren. Woensdag 5-9 zouden wij kosteloos alles plaatsen, omdat men weigerde het extra materiaal te betalen. Na telefonisch overleg zaterdag met mevrouw was alles akkoord tot dat de heer begon te schreeuwen en ons voor leugenaar uit maakte. Helaas voor ons wordt nu alles omgedraaid. Deze mensen hebben een verbouwing gehad en hadden overal commentaar op. Erg bedankt voor jullie uit de context getrokken verhaal. Gewoon veilig rookkanaal geplaats! Gelukkig hebben wij heel veel eerlijke tevreden klanten.

  • rookkanaal reparereen 23-08-12 | Dhr. van Dijk, Bilthoven Goede snelle service. Rookkanaal is gerepareerd zonder hak en breekwerk. De mannen van J&F kwamen met een innovatieve oplossing. Werk is conform afspraken uitgevoerd. Prima service.

  • Plaatsen dubbelwandige schoorsteen(vervanging) 19-06-12 | Dhr. Valk, Zutphen keurige offerte, goed en overzichtelijk. vakmannen, binnen een paar uur een compleet rookkanaal dubbelwandig geplaatst. de boel netjes achter gelaten Reactie toevoegen • flexibele pijp plaatsen in defect rookkanaal 09-05-12 | Dhr. Rutteman, Rotterdam Reactie toevoegen • inspectie en schoonmaken rookkanaal 12-04-12 | Dhr. van Nunspeet, Breda J&F technieken zijn conform afspraak de schoorsteen komen vegen en ontdekten als snel dat er iets niet klopte aan het rookkanaal van de schoorsteen. De heren ontdekten dat er geen schoorsteenpijp in het rookkanaal aanwezig was en hebben mij dit laten zien toen ze met de camera de pijp bekeken. De heren gaven al snel aan wat de oplossing was en wat dit globaal zou gaan kosten. Binnen 2 dagen kreeg ik een offerte opgestuurd en een week later zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Het duurde wat langer dan verwacht omdat het rookkanaal niet goed kon worden bereikt. De heren hebben mij continu op de hoogte gehouden en komen met oplossingen i.p.v. problemen. Prima werk verricht ook al was het voor mij zelf een financiele tegenvaller. Reactie toevoegen • aanleggen rookkanaal en aansluiten kachel 12-01-12 | Mevr. Klingers, Leiden De opdracht was duidelijk omschreven als het aanleggen van een rookkanaal waarbij 1 maal door beton geboord moest worden en een dakdoorvoer door een simpele houten dakconstructie met bitumineuze bedekking. Een scherpe prijs werd geboden, maar helaas een vergissing: men had materiaal mee voor een pannendak. Een paar dagen later kon men terugkomen om de dakdoorvoer te maken. De prijs verhoogde daardoor wel. Dit alles is uiteindelijk prima uitgevoerd. Het rookkanaal netjes aangelegd en meteen dicht. De loodzware kachel op zijn plaats zetten is geen probleem voor hen geweest en is ook heel netjes gebeurd. Ik ben erg tevreden. Reactie toevoegen • dakgoot aanbrengen 10-06-11 | Dhr. Krechting, Oosterbeek Reactie toevoegen • Reparatie nokvorst en lood 12-05-11 Nadat de werkzaamheden enkele malen verplaatst zijn wegens ziekte, dan uiteindelijk toch uitgevoerd. Kwaliteit is goed (voor zover ik dat als leek kan beoordelen). Reactie toevoegen • Lekkend rookkanaal herstellen 18-12-10 | Dhr. Keulers, Rijswijk zh Redelijk, werk is uitgevoerd. Reactie toevoegen
  • Geplaatst door E.G. van Duin 15-02-2012 | 19.55 Prima werk, snel geplaatst voor een goede prijs. Was geweldig de haard te kunnen branden tijdens de koudegolf.

  • Geplaatst door F.Mathissen 07-02-2012 | 23.51 Zeer positieve ervaring, goede prijs, goede service, en erg tevreden met het resultaat, bedankt!

  • Geplaatst door J. Hanenberg 23-01-2012 | 20.54 Goede service. Duidelijke afspraken en snelle reactie. Daarnaast ook een scherpe prijs.

  • Geplaatst door Piet Hoogvliet 23-01-2012 | 13.27 Wij zijn zeer tevreden met het plaatsen van een inzethaard. Heel scherpe offerte! Ik heb familieleden en vrienden al jullie naam doorgegeven. Ook laten we vanaf nu de schoorsteen door jullie vegen. Bedankt!

  • Geplaatst door Fam. Mandigers 17-11-2011 | 09.28 Goede afspraken, vanaf het eerste telefoontje tot aan de daadwerkelijk uitvoering gingen er slechts enkele weken voorbij. 1 minpunt in de offerte zat ook het impregneren van de schoorsteen en dat hebben de heren achterwegen (vergeten) gelaten. Verder oké.

  • Geplaatst door M.Brouwer 07-11-2011 | 15.47 Een bijzonder goede ervaring. Hele goeie offerte. Snelle levering. En deskundig geplaatst!!! Dit alles binnen een maand vanaf de offerte tot inspectie, bestelling en plaatsing. J&F technieken bedankt wij zitten er vanaf nu lekker warmpjes bij. Groetjes Fam.Brouwer uit Eindhoven

  • Geplaatst door H Zwart 04-11-2011 | 14.21 Goede afspraken, vlot en net werk voor een prima prijs Geplaatst door S.E. van Gulden 02-11-2011 | 13.14 Wij zijn goed geholpen door J&F technieken. Wij zullen jullie zeker bij anderen aanraden.

  • Geplaatst door b.bruijns 31-10-2011 | 15.13 Een bijzonder slechte ervaring met J&F! Tot twee keer toe een afspraak gemaakt en telkens op het laatste moment werd deze afgezegd. Bij telefonisch contact werd geen enkele medewerking verleend, laat staan een excuus aangeboden. Ons werd gezegd dan maar een ander bedrijf te zoeken. Dat gaan we dan ook zeker doen. Bijzonder vervelend dat we twee vrije dagen hebben moeten opnemen en allerlei zaken hebben moeten regelen voor niets!!!

  • Geplaatst door Familie Doesburg 03-10-2011 | 15.25 Vele aanbieders vergeleken hoewel we wel al wisten welke houtkachel we zochten. Eind 2010 met J&F contact gehad en een concurrende totaalprijs overeengekomen. Levertijd was vrij kort. En het is al weer maanden geleden dat het uitgevoerd is. De kachel werd eerder geleverd toen er nog sneeuw lag, en bijzonder vroeg. De mannen van J&F hebben deze loodzware kachel keurig op haar plek gezet en een zeer vakkundige installatie verzorgd. Ondanks de kou kon alles toch gewoon doorgaan. De inzet en het vakmanschap van de heren was geweldig. Kachel brandt fantastisch en de energierekening is al enrom gedaald. Fantastische service en kwalitatief top werk.

  • Geplaatst door Mart Jaspers 28-08-2011 | 10.58 J&F heeft bij ons een rookanaal geplaatst. Ter plekke bleek het toch iets anders te zijn dan dat in de offerte was aangenomen. Heel flexibel werd dit opgelosd, men hielp mee met het spuiten van de nieuwe onderdelen zodat alles er hetzelfde uitziet. De kachel brandt nu perfect. Ik zou een volgende keer wel eerst overleggen met de opdrachtgever voordat een balk in het dak doorgezaagd wordt. De kachel 10 cm verschuiven is een ook een oplossing.

  • Geplaatst door De Vos 22-08-2011 | 18.42 Prima ervaring met J & F technieken. Meerdere bedrijven contact gehad, J & F kwamen hun afspraken. Vlotte mailwisseling, snel afspraak gepland, compleet volgens onze wensen. Een aanrader.

  • Geplaatst door Ed van Velzen 21-12-2010 | 13.27 Prima bedrijf J&F Technieken, stealth gashaard geplaatst en alles tot de puntjes geregeld. zeer vakkundige mensen, zit er nu zeer warmpjes bij. Ook het bedrijf die het aanleggen van de gaseinding heeft gedaan , leiding in de muur weggewerkt geen probleem doen we mijnheer niets is ze teveel. Heren hartelijk dank , o ja de telefoniste ook niet vergeten (altijd vriendelijk).

  • Geplaatst door Will Brassel 24-10-2010 | 21.17 was fijn om met jullie zaken te doen, zeer zeker voor herhaling vatbaar

  • Geplaatst door Will Brassel 24-10-2010 | 21.15 Flexibel rookkanaal geplaatst, kachel aangesloten, (brandend afgeleverd) Vakkundig personeel, vriendelijk en professioneel, goede service en duidelijke afspraken. Kwamen zelfs naar Belgie voor een inspectie en installatie, Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Hartelijk bedankt voor de goede service, Will Brassel, Meeuwen-Gruitrode, Belgie

  • Geplaatst door Fam Sweers 18-10-2010 | 20.16 Eindhoven 2010, In de maand Juli j.l. hebben wij een kachel en een rookkanaal laten plaatsen door J&F technieken. Vanaf de aanvraag van de offerte t/m het afleveren van een extra spuitbus kachellak voor een eventueel beschadigingtje weg te werken, alles prima geregeld. Wij zitten er nu (18 oktober 2010) lekker warm en gezellig bij. Dame en heren van J&F technieken nogmaals bedankt voor jullie prettige manier van werken, en als iemand iets wil weten over rookkanalen of kachels zeg ik J&F Technieken. M.vr.gr. Fam. Sweers

  • Geplaatst door Louis Spoelstra 24-08-2010 | 23.41 Mooi vakwerk. Geplaatst is een kleine houtkachel en daarvoor moest een apart rookkanaal aangelegd worden. Met diamantboring door betonplafond en met schuine dakdoorvoer. Het werk is prima uitgevoerd. Onverwachte problemen werden deskundig en efficiënt opgelost. Daarnaast een scherpe offerte voor levering van het totaalpakket. Kon niet beter! Absoluut aan te raden sympathiek bedrijf.

  • Geplaatst door Tom van Hoof 20-08-2010 | 10.27 JenF heeft bij ons een inbouw houtkachel geplaatst en een rvs rookkanaal aangelegd. Wij zijn zeer tevreden met de service en het geleverde advies ook mbt tot afwerking van de schouw. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen !

  • Geplaatst door AG Bosman 15-03-2010 | 21.04 J&F Technieken heeft bij ons de kachel en het rookkanaal geinstalleerd. Offerteafhandeling snel en correct. Het installeren ging eveneens vlot, netjes en correct. We genieten nu volop van het vlammenspel en de warmte. J&F Technieken is wat ons een betreft een aanrader. Dank!!

  • Geplaatst door fam . v d pol 11-02-2010 | 20.44 Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van onze rookkanaal, goeie service vakwerk gedaan. Zeer tevreden j & f bedankt.

  • Geplaatst door Michelle Habets 19-01-2010 | 20.45 Wij zijn zeer tevreden over J & F Technieken. Fijn dat er ook wel eens iets in één keer goed gaat! Dat in tegenstelling tot de rest van de verbouwing... J & F is goedkoop en klantgericht. De kachel brandt heerlijk. Bedankt voor het plaatsen en de goede service!

  • Geplaatst door J.W.Terlouw 06-01-2010 | 16.14 J&F Techniek heeft bij ons een nieuwe flexibel rook kanaal gemonteerd, incl. Fire master opschoorsteen. Zij waren duidelijk de goedkoopste. Alle werk conform afspraken gemaakt. En een zeer snelle e-mail afhandeling wat wel net zo prettig is. Kortom een prettige samenwerking.

  • Geplaatst door W.D. van den Bosch 05-11-2009 | 12.11 Bedankt voor de correcte afhandeling van ons rookkanaal. Alles functioneert naar wens. Ook Jenny bedankt voor de vlotte e-mail beantwoording. Gr. fam. v.d. Bosch

  • Geplaatst door A. d`Haens 05-11-2009 | 10.00 J&F Techniek heeft bij ons een inzethaard geplaatst in de bestaande open haard. Een aantal offertes aangevraagd en J&F Techniek kwam daar als goedkoopste uit. De haard is netjes geplaatst. Wel een miscommunicatie gehad over het afwerken, maar dat is naar volle tevredenheid opgelost. Bij vragen heeft J&F altijd snel gereageerd en dat is ook altijd wel zo prettig. Kortom wij zijn zeer tevreden over J&F.

  • Geplaatst door Schuurmans 18-08-2009 | 23.59 Ik heb bij vier verschillende bedrijven een offerte aangevraagd voor het herstellen van een bestaand rookkanaal, met op het dak een dubbelwandige pijp. J&F techniek heeft de beste offerte uitgebracht, en ook echt goed vakwerk geleverd. Geen nonsens verhalen maar gewoon doen. Bedankt.

  • Geplaatst door Onderhoudsbedrijf WIMINI 07-05-2009 | 15.41 in februari heb ik de firma J &F Techniek gevraagt of ze voor mij ,bij mijn client, een rookkanaal voor een houtkachel konden aanleggen omdat wij de kennis hiervoor zelf niet inhuis hebben., het betrof hier een rook kanaal en een schoorsteen opmetselen. ik kan alleen maar zeggen dat ze dit correct en nettjes hebben uitgevoerd,het ziet er goed dit en mij n client was tevreden. Wil Fischer, onderhoudsbedrijf WIMINI

  • Geplaatst door Fam. v/d Pijl 07-05-2009 | 15.39 Na een aantal offertes uitgekomen bij J&F techniek, deze boden , voor mij de meest gunstige prijs,en later ook de beste kwaliteit verhouding. Rookkanaal is naar volle tevredenheid geinstalleerd door een zeer bekwaam persoon, had in eerste instantie mijn twijfels over de plek van het rookkanaal maar achteraf hadden de monteurs uiteraard gelijk . Was zo tevreden dat ik het iedereen vertel dat J&F techniek mijn rookkanaal heeft geinstalleerd .